FORGOT YOUR DETAILS?

Suzanne van der Jagt, basispsycholoog MSc

Mijn naam is Suzanne van der Jagt. In 2014 ben ik afgestudeerd als Basispsycholoog Kind en Jeugd aan de Tilburg University. Nadat ik de HAVO heb behaald, heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie gedaan. Tijdens deze opleiding heb ik vakken aan de universiteit gevolgd om daarna de Master Psychologie van de Geestelijke Gezondheid te kunnen doen.

Tijdens mijn HBO-opleiding heb ik stage gelopen bij een Speciaal Basisonderwijsinstelling in Eindhoven. Hier heb ik ervaring opgedaan met het coachen en begeleiden van jonge kinderen. Daarnaast heb ik trainingen gegeven, onder andere gericht op dyslexie.

Tijdens mijn Master heb ik stage gelopen binnen het Voortgezet Onderwijs. Hierin heb ik ervaring opgedaan op het gebied van de diagnostiek. Ik heb verschillende diagnostische onderzoeken afgenomen, gericht op persoonlijkheid, intelligentie, dyslexie en dyscalculie. Ook heb ik in deze periode mijn basisaantekening van de diagnostiek [BAPD] behaald. In september 2014 ben ik op oproepbasis bij Profondt gaan werken. Hier draag ik bij aan de zorgbudget-gerelateerde diagnostiek. Op basis van mijn eigen ervaringen vind ik het erg belangrijk om jongeren die tijdens hun schoolperiode problemen ervaren, te kunnen helpen. Ik ben dankbaar dat ik mijn expertise kan inzetten voor het ondersteunen en begeleiden van deze jongeren.

TOP