FORGOT YOUR DETAILS?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Studie- en huiswerkbegeleiding

Naschoolse leerondersteuning in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers binnen een prettige werksfeer en in bijzijn van een studiebegeleider die, daar waar nodig, concrete gedragsadviezen geeft bij het leren leren en het maken van huiswerk. Bijvoorbeeld kan de aandacht hierbij gericht zijn op het leren plannen van huiswerk, het leren omgaan met tegenvallende resultaten, het maken van samenvattingen en/of uit het hoofd leren. De precieze invulling is afhankelijk van de persoonlijke behoefte!

Met het oog op een maximale opbrengst, kiezen we ervoor om bij elk kind te starten met het in beeld brengen van een sterkte-/zwakte analyse betreffende taak-/werkhouding, aanlegprofiel en persoonlijke leerstrategieën. Hierbij maken we gebruik van genormeerde vragenlijsten. Na afname hiervan ontvangt u van ons een overzicht van de gevonden resultaten.

Studie- en huiswerkbegeleiding wordt 4 dagen in de week aangeboden [= op elke werkdag m.u.v. de woensdag]. Per dag wordt er gewerkt in 2 “tijdsblokken” van elk 2 uur [incl. pauze]. Het eerste blok is van 14.00 tot 16.00 uur, het tweede blok van 16.00 tot 18.00 uur.

Speciaal voor bovenbouwleerlingen hebben we op de dinsdagen en de donderdagen de mogelijkheid om ’s avonds te komen studeren van 19.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze avondblokken is er naast een studiebegeleider ook een medewerker aanwezig die als “help-desk” kan fungeren bij het geven van extra uitleg over het vak Wiskunde. Voor het vak Engels bieden we tevens de mogelijkheid tot het volgen van bijlessen/examentraining. Concrete afspraken hierover worden in overleg met u gemaakt.

Hieronder vindt u een schematisch overzicht van de mogelijkheden en de tarieven die we hanteren.[/vc_column_text][vc_single_image image=”2403″ img_size=”full” onclick=”link_image” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text]Mocht u interesse hebben in onze studie- en huiswerkbegeleiding voor uw kind dan kunt u dit kenbaar maken via het aanmeldingsformulier op onze website. Binnen 2 werkdagen na aanmelding zullen we telefonisch contact met u opnemen. Hierin zullen we o.a. vragen naar uw voorkeuren betreffende aantal keren per week, dagen en tijdsblokken. We gaan uit van 1 tijdsblok per dag voor minimaal 1 en maximaal 4 dagen per week. Facturen voor de begeleiding worden maandelijks verzonden. We werken met een opzegtermijn van 1 week. In geval van vragen/onduidelijkheden over de aanmelding kunt u ons natuurlijk ook altijd zelf bellen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06-20143976.

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
TOP