Studiehulp
Heb jij ook wel eens van die dagen dat alles anders loopt dan hoe je zou willen? Dat je het gevoel hebt geen stap verder te komen? En dat je in plaats daarvan juist steeds minder goed in je vel zit of verder in de problemen raakt? Misschien kunnen wij je helpen!
Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten van hulp. Bijvoorbeeld:
1. Studie- en huiswerkbegeleiding
waarin je geholpen wordt bij het maken en leren van je huiswerk
[Voor oudere leerlingen vanaf 15 jaar hebben we een speciale studiebegeleiding!]
2. Trainingen
waarin je extra leerondersteuning krijgt op specifieke gebieden zoals bijvoorbeeld aandacht/concentratie, faalangst, motivatie en/of zelfstandig leren.
3. Coaching
waarin je in persoonlijke gesprekken met een van onze medewerkers meer zicht krijgt op je sterke en kwetsbare kanten, en leert hoe je om kunt gaan met de knelpunten waar je tegenaan loopt.
4. Testonderzoek/diagnostiek
waarin je antwoord kunt krijgen op vragen of onduidelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld intelligentie, leerstrategieën, persoonlijkheid of studie- en beroepskeuze. Maar ook om uit te zoeken of er bij jou misschien wel sprake is van bijvoorbeeld dyslexie, dyscalculie of AD[H]D.
5. Presentaties
waarin jij en/of je ouders geïnformeerd worden over een of meer van de volgende drie thema’s: Intelligentie en schoolsucces, Motivatie en zelfbeeld, Puberbrein en executieve functies.
Meer weten?
Als je graag wat meer wilt weten over hoe wij werken en wat wij voor jou zouden kunnen doen, kun je verder kijken bij:
- ‘high five’ – voor kinderen in groep 7 en 8 van de basisschool;
- ‘bouwen aan de toekomst’ – voor pubers in de onderbouw van het VO;
- ‘sleutel tot succes’ – voor jongeren in de bovenbouw van het VO én in het MBO.
Voor je ouders is er op onze website ook heel veel informatie te vinden. Mochten jullie interesse hebben in onze ondersteuning: Voor het stellen van vragen zijn wij telefonisch te bereiken op nummer 06-20143976. Het contactformulier op onze website invullen kan natuurlijk ook [dan nemen wij zelf contact op!].
Tot slot, gewoon ‘ns een keer met je ouders bij ons binnenlopen kan natuurlijk ook maar….. dan alleen wanneer de deur open is. Als we bezig zijn met cliënten is de deur op slot. Misschien zien we elkaar snel, tot dan!